मैं कैसे सुनिश्चित कर सकता हूँ कि नींबू और मिर्च जो मैं खरीदता हूँ वह लंबे समय तक ताजा रहता है और शुष्क नहीं हो?...


user
0:49
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो सिया कैसी हो मार्केट से नींबू और मिर्च लाते हैं इससे लंबे समय तक ताजा रखने के लिए उसको जितने सेट देती है ताकि फोन जल्दी से शुष्क ना हो और लंबे समय तक तरोताजा रहता है जिसका मूवी अगरबत्ती

hello sia kaisi ho market se nimbu aur mirch laate hain isse lambe samay tak taaza rakhne ke liye usko jitne set deti hai taki phone jaldi se shushk na ho aur lambe samay tak tarotaja rehta hai jiska movie agarbatti

हेलो सिया कैसी हो मार्केट से नींबू और मिर्च लाते हैं इससे लंबे समय तक ताजा रखने के लिए उसक

Romanized Version
Likes  33  Dislikes    views  666
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!