नोज को खड़ा करने का तरीका बताएं?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार दोस्तों से किया सवाल अनुज को खड़ा करने का तरीका बताओ 100 करोड़ का प्रयोग बहुत साधारण स्वयंसेवक तिलक से मालिश कर और हल्का नाक से खींचे तभी किसी बच्चे का यह विनोद नाथ जानी लीवर हल्का उठेगा नीचे दबे दबे रह जाएगा धन्यवाद

namaskar doston se kiya sawaal anuj ko khada karne ka tarika batao 100 crore ka prayog bahut sadhaaran swayamsevak tilak se maalish kar aur halka nak se khinche tabhi kisi bacche ka yah vinod nath jani liver halka uthega niche dabe dabe reh jaega dhanyavad

नमस्कार दोस्तों से किया सवाल अनुज को खड़ा करने का तरीका बताओ 100 करोड़ का प्रयोग बहुत साधा

Romanized Version
Likes  57  Dislikes    views  1105
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!