ज़िंदगी क्या है ओर गूस्सा क्यों इंसान को पागल बना देता हैं?...


play
user

विकास सिंह

दिल से भारतीय

0:31

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जिंदगी क्या है जिंदगी जो हम जीते हैं उसे जिंदगी बोलते हैं और किसी महान कवि ने कहा था कि जिंदगी एक रंगमंच इंसान को क्यों आता है तू कजरा दिमाग काम करना बंद कर देता हूं पागल हो जाते

zindagi kya hai zindagi jo hum jeete hain use zindagi bolte hain aur kisi mahaan kabhi ne kaha tha ki zindagi ek rangamanch insaan ko kyon aata hai tu kajra dimag kaam karna band kar deta hoon Pagal ho jaate

जिंदगी क्या है जिंदगी जो हम जीते हैं उसे जिंदगी बोलते हैं और किसी महान कवि ने कहा था कि जि

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  279
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
pagal kaise bante hain ; पागल कैसे बनता है ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!