टिंबर का कारोबार करने के लिए क्या-क्या आवश्यक है?...


user

Ishwar Bansode

Business Owner

0:51
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

टिंबर का कारोबार करने के लिए मेरे ख्याल से आपको लकड़ी की जरूरत पड़ेगी यह लकड़ी आपको कच्चे लकड़े आपको मात्र चलानी पड़ेगी उसको तराशने पड़ेंगे उसके छोटे-छोटे बनाने पड़ेंगे दुआ की जरूरत पड़ेगी 4 पर आपको लाखों का माल रख सके

timbre ka karobaar karne ke liye mere khayal se aapko lakdi ki zarurat padegi yah lakdi aapko kacche lakade aapko matra chalani padegi usko tarashane padenge uske chote chote banane padenge dua ki zarurat padegi 4 par aapko laakhon ka maal rakh sake

टिंबर का कारोबार करने के लिए मेरे ख्याल से आपको लकड़ी की जरूरत पड़ेगी यह लकड़ी आपको कच्चे

Romanized Version
Likes  63  Dislikes    views  1123
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!