ई-मित्र में कैसे काम कर सकते हैं?...


play
user

Somit Yoga Varanasi

Yoga Trainer and Astrologer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ई-मित्र में भी कई तरह के काम होते हैं यह निर्भर करता है आपकी रुचि आपका समय आप किस और देना चाहते हैं ऑफिस तरीके काम करना चाहते हैं अपने पसंद के तहत जो है आपकी मित्र में काम कर सकते हैं

E mitra me bhi kai tarah ke kaam hote hain yah nirbhar karta hai aapki ruchi aapka samay aap kis aur dena chahte hain office tarike kaam karna chahte hain apne pasand ke tahat jo hai aapki mitra me kaam kar sakte hain

ई-मित्र में भी कई तरह के काम होते हैं यह निर्भर करता है आपकी रुचि आपका समय आप किस और देना

Romanized Version
Likes  16  Dislikes    views  317
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!