मेरी गर्लफ्रेंड की शादी हो रही हैं, कोई उपाय बताएं, मैं क्या करूँ?...


play
user

Krishna Kumar Gupta

Astrologer And Tantrokt Vastu Consultant

0:27

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अस्पताल की गर्लफ्रेंड की मैरिज हो गई हो रही है कोई उपाय बता तो निश्चित रूप से कि वह प्यार आकृति और बाली है आप भी स्टेबल है तो निश्चित रूप से विरोध कर सकते हैं और कोर्ट से गुहार लगा सकते हैं संबंधित डीजीपी कर सकते हैं कार्रवाई होगी

aspatal ki girlfriend ki marriage ho gayi ho rahi hai koi upay bata toh nishchit roop se ki vaah pyar akriti aur baali hai aap bhi stable hai toh nishchit roop se virodh kar sakte hain aur court se guhar laga sakte hain sambandhit dgp kar sakte hain karyawahi hogi

अस्पताल की गर्लफ्रेंड की मैरिज हो गई हो रही है कोई उपाय बता तो निश्चित रूप से कि वह प्यार

Romanized Version
Likes  54  Dislikes    views  749
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!