मेरा सवाल के जवाब क्या है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार अगर उसने मेरे सवाल की जवाब क्या है तो ऋषि शायद आपने यहां पर सवाल पूछा है वह कल की तो आप इंतजार करिए कुछ नहीं कई बार क्या होता है कि सवाल है सही ढंग से पता नहीं चल पाता कि अभी नहीं तो आप इंतजार करिए आपको कुछ समय बाद में है सवाल का जवाब जरूर मिलेगा धन्यवाद

namaskar agar usne mere sawaal ki jawab kya hai toh rishi shayad aapne yahan par sawaal poocha hai vaah kal ki toh aap intejar kariye kuch nahi kai baar kya hota hai ki sawaal hai sahi dhang se pata nahi chal pata ki abhi nahi toh aap intejar kariye aapko kuch samay baad me hai sawaal ka jawab zaroor milega dhanyavad

नमस्कार अगर उसने मेरे सवाल की जवाब क्या है तो ऋषि शायद आपने यहां पर सवाल पूछा है वह कल की

Romanized Version
Likes  53  Dislikes    views  785
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!