चावल का टेस्ट वेट कितना होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है चावल का टेस्ट हुआ कितना होता है लेकिन सावन करते हैं उसको ऐसा होता है कि आज से के बॉडी बनाता है कौन सा मैटेरियल्स का चावल है और किस टाइप का चावल है तो उसके ऊपर टोटली डिपेंड होता है

aapka prashna hai chawal ka test hua kitna hota hai lekin sawan karte hain usko aisa hota hai ki aaj se ke body banata hai kaun sa Materials ka chawal hai aur kis type ka chawal hai toh uske upar totally depend hota hai

आपका प्रश्न है चावल का टेस्ट हुआ कितना होता है लेकिन सावन करते हैं उसको ऐसा होता है कि आज

Romanized Version
Likes  52  Dislikes    views  1039
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!