बहुत अच्छा वीडियो है, इसका ट्रांसलेशन इंग्लिश में कैसे बनाएंगे?...


play
user

Vishnu Sir

Educator & Youtuber/YouTube channel-Vipul Classes/Former Principal Sen.Sec.School.(CBSE)

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

रेगिस्तान टेंसर बहुत अच्छा वीडियो है इसका ट्रांसलेशन इंग्लिश में कैसे बनाएंगे दोस्तों यह सिंपल यूज़ ऑफ इज़ एम आर का सेंटेंस है प्रजेंट की बात की गई है बहुत अच्छा वीडियो है हम इसको इंग्लिश में ट्रांसलेट कर सकते हैं दिस इज वेरी गुड वीडियो

registan tensar bahut accha video hai iska translation english me kaise banayenge doston yah simple use of iz M R ka sentence hai present ki baat ki gayi hai bahut accha video hai hum isko english me translate kar sakte hain this is very good video

रेगिस्तान टेंसर बहुत अच्छा वीडियो है इसका ट्रांसलेशन इंग्लिश में कैसे बनाएंगे दोस्तों यह स

Romanized Version
Likes  32  Dislikes    views  966
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!