संभल का उचित विलोम शब्द क्या होता है?...


play
user
0:36

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

संभल का उचित उचित विलोम शब्द होता है जिगर जैसे होता है कहा जाता संभल जा उसी तरह उसका उल्टा होगा या विलोम होगा बिगड़ी जा तू बहुत संभलकर संभाल कर चलना तो जो है बिगड़ गया संभल संभल जाओ अच्छा बिगड़ जाए

sambhal ka uchit uchit vilom shabd hota hai jigar jaise hota hai kaha jata sambhal ja usi tarah uska ulta hoga ya vilom hoga bigadi ja tu bahut sambhalakar sambhaal kar chalna toh jo hai bigad gaya sambhal sambhal jao accha bigad jaaye

संभल का उचित उचित विलोम शब्द होता है जिगर जैसे होता है कहा जाता संभल जा उसी तरह उसका उल्टा

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  150
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!