लड़कों को लड़कियां पसंद क्यों आती है?...


user
0:48
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पढ़ा होगा कि लाइक साजन सिकंदर अलग-अलग चीजें एक दूसरे को अट्रैक्ट करती हैं अगर मैग्नेटिको आप ले लो तो और लड़कों को लड़कियों को भी लड़के करते हैं बस फर्क इतना है कि लड़की अपना ट्रेक्शन कंट्रोल नहीं कर पाते दिखा देते हैं

aapne padha hoga ki like sajan sikandar alag alag cheezen ek dusre ko attract karti hain agar maignetiko aap le lo toh aur ladko ko ladkiyon ko bhi ladke karte hain bus fark itna hai ki ladki apna attraction control nahi kar paate dikha dete hain

आपने पढ़ा होगा कि लाइक साजन सिकंदर अलग-अलग चीजें एक दूसरे को अट्रैक्ट करती हैं अगर मैग्नेट

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  137
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!