झारखण्ड का राजकीय फल क्या है?...


user

Sharmistha

Ops Answerer

0:13
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

झारखंड का राजकीय फल कटहल है और इसके पेड़ झारखंड के विभिन्न जिलों में काफी संख्या में पाए जाते हैं और यह कीट कटहल के पेड़ के तने में छेद कर घुस जाता है

jharkhand ka rajkiya fal kathal hai aur iske ped jharkhand ke vibhinn jilon mein kaafi sankhya mein paye jaate hai aur yah kit kathal ke ped ke tane mein ched kar ghus jata hai

झारखंड का राजकीय फल कटहल है और इसके पेड़ झारखंड के विभिन्न जिलों में काफी संख्या में पाए ज

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  151
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
झारखण्ड का राष्ट्रीय फल क्या है ; jharkhand ka rajkiya fal ; jharkhand ka rajkiya fal kya hai ; झारखंड का राजकीय फल ; झारखंड के राजकीय फल क्या है ; jharkhand ka rashtriya fal ; झारखंड का राजकीय फल क्या है ; jharkhand ka rajkiya fruit ; jharkhand ka rashtriya fal kya hai ; झारखण्ड का राजकीय फ्रूट ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!