गाय दूध देती है इसको संस्कृत में ट्रांसलेट करें?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपके द्वारा पूछा गया सवाल है गाय दूध देती है इसको संस्कृत में ट्रांसलेट करें तो गाय को संस्कृत में कहते हैं देनु दूध को कहते हैं दूध और देने को कहते हैं ददाति तो यह हो जाएगा बहनों दुग्ध अमजद आती संस्कृत हो जाएगी उसकी

aapke dwara poocha gaya sawaal hai gaay doodh deti hai isko sanskrit me translate kare toh gaay ko sanskrit me kehte hain denu doodh ko kehte hain doodh aur dene ko kehte hain dadati toh yah ho jaega bahnon dugdh amjad aati sanskrit ho jayegi uski

आपके द्वारा पूछा गया सवाल है गाय दूध देती है इसको संस्कृत में ट्रांसलेट करें तो गाय को संस

Romanized Version
Likes  63  Dislikes    views  1595
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!