यू का मतलब हिंदी में क्या हुआ?...


play
user

Sunil

Engineer

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यू का मतलब हिंदी में यू अगर इंग्लिश का वर्ड है तो हिंदी में इसका मतलब हुआ तुम यू मींस होता है तुम किसी व्यक्ति को वापस थर्ड पर्सन को हिंदी गेट कर रहे हो या बंद किसी दूसरे को वापस रिप्लाई दे रहे हो तो उसमें अपन तुम का प्रयोग कर सकते हैं

you ka matlab hindi me you agar english ka word hai toh hindi me iska matlab hua tum you means hota hai tum kisi vyakti ko wapas third person ko hindi gate kar rahe ho ya band kisi dusre ko wapas reply de rahe ho toh usme apan tum ka prayog kar sakte hain

यू का मतलब हिंदी में यू अगर इंग्लिश का वर्ड है तो हिंदी में इसका मतलब हुआ तुम यू मींस होता

Romanized Version
Likes  34  Dislikes    views  554
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!