कुत्ते को रेबीज का इंजेक्शन लगा हुआ है तो भी क्या हमें रेबीज का इंजेक्शन लगवाना चाहिए?...


user
0:30
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कुत्ते को रोटी का निकला हुआ है काट लेता है तो रिक्वेस्ट भी आपको भी रखना चाहिए नेपाली मूवी हॉस्टल पर अपना लगाकर एक इंजेक्शन लगवा लें क्योंकि हो सकता है इस बीमारी का बचाव पहले अपना बचाव करें

kutte ko roti ka nikala hua hai kaat leta hai toh request bhi aapko bhi rakhna chahiye nepali movie hostel par apna lagakar ek injection lagwa le kyonki ho sakta hai is bimari ka bachav pehle apna bachav kare

कुत्ते को रोटी का निकला हुआ है काट लेता है तो रिक्वेस्ट भी आपको भी रखना चाहिए नेपाली मूवी

Romanized Version
Likes  153  Dislikes    views  1787
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!