लड़कियों से वीडियो कॉल करने का ऐप डाउनलोड कैसे करें?...


play
user

Siyaram Dubey

YouTuber/Spiritual Person/Thinker/Social-media Activist

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जैस्मिन नारायण अपने बस में किया है लड़कियों से वीडियो कॉल करने का ऐप डाउनलोड कैसे करें देखें इसके लिए लेमो ऐप है और इसके बाद विगो है पिगो जो पहले से ही काम करता है तो इस प्रकार के चैटिंग में आप प्ले स्टोर से जाकर डाउनलोड कर सकते हैं

jasmine narayan apne bus me kiya hai ladkiyon se video call karne ka app download kaise kare dekhen iske liye lemo app hai aur iske baad vigo hai pigo jo pehle se hi kaam karta hai toh is prakar ke chatting me aap play store se jaakar download kar sakte hain

जैस्मिन नारायण अपने बस में किया है लड़कियों से वीडियो कॉल करने का ऐप डाउनलोड कैसे करें देख

Romanized Version
Likes  205  Dislikes    views  2381
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!