क्या दही फेस पर लगाने से बाल आते है?...


user

Sks

योग

0:30
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या दही फेस पर लगाने से बाल आते हैं नहीं दही फेस पर लगाने पर फेस चमकदार और सुंदर दिखने लगता है कलापन कम होने लगता है इसलिए गई तेल लगाने पर बाल तो कभी नहीं जाता है

kya dahi face par lagane se baal aate hain nahi dahi face par lagane par face chamakdar aur sundar dikhne lagta hai kalapan kam hone lagta hai isliye gayi tel lagane par baal toh kabhi nahi jata hai

क्या दही फेस पर लगाने से बाल आते हैं नहीं दही फेस पर लगाने पर फेस चमकदार और सुंदर दिखने लग

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  393
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!