बलराम योजना किससे संबंधित है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बलराम योजना मत्स्य पालन से संबंधित है या योजना का लाभ के रूप में अप्रैल 2008 से किसानों को अधिकतम ₹80000 क्यों दान दी जाएंगे तालाब खुदवाने के लिए और उसमें मछली पालन वगैरह करने के लिए एनी कृषि से संबंधित कह सकते हैं इसको

balaram yojana matsya palan se sambandhit hai ya yojana ka labh ke roop me april 2008 se kisano ko adhiktam Rs kyon daan di jaenge taalab khudvane ke liye aur usme machli palan vagera karne ke liye any krishi se sambandhit keh sakte hain isko

बलराम योजना मत्स्य पालन से संबंधित है या योजना का लाभ के रूप में अप्रैल 2008 से किसानों को

Romanized Version
Likes  63  Dislikes    views  1427
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!