मोदी सरकार पेट्रोल और डीजल के दाम क्यों नहीं कम करा रहे?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो संसद सत्र पेट्रोल डीजल मॉडल 93.5 डीजल संदेश मराठी लेटेस्ट पेट्रोल ₹520 लीटर भारतीय रुपए तांडव पेट्रोल प्राइस और तारपीन का कोर्स डिटेल का किला डिस्ट्रिक्ट विश यू ऑल स्टेज शो करें इंटरनेशनल विश्व फर्स्ट जनवरी वाला सीरियल दे और चीन और प्रॉब्लम मार्केट मिले निर्णय नंदराम प्रॉब्लम प्रॉब्लम अभिनेत्री पेट्रोल डीजल इंटरनेशनल एयरपोर्ट अंगना पेट्रोल डीजल और पेट्रोल डीजल कंट्री कौनसी कंट्री वोन द बेस्ट स्कूटी अमेरिकन आर्मी

hello sansad satra petrol diesel model 93 5 diesel sandesh marathi latest petrol Rs litre bharatiya rupaye tandav petrol price aur tarpin ka course detail ka kila district wish you all stage show kare international vishwa first january vala serial de aur china aur problem market mile nirnay nandaram problem problem abhinetri petrol diesel international airport angna petrol diesel aur petrol diesel country kaunsi country von the best scooty american army

हेलो संसद सत्र पेट्रोल डीजल मॉडल 93.5 डीजल संदेश मराठी लेटेस्ट पेट्रोल ₹520 लीटर भारतीय र

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  78
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!