पत्थर के दो अलग-अलग मुहावरे का अर्थ क्या होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

तो पूछा गया प्रश्न है कि पत्थर के दो अलग-अलग मुहावरे का अर्थ क्या होता है इतना बता दो कि पत्थर के गरम बातें तो बहुत से पत्थर से जुड़े हुए मुहावरे हैं जैसे कि कलेजे पर पत्थर रखना कि किसी भी चीज पर करना

toh poocha gaya prashna hai ki patthar ke do alag alag muhavare ka arth kya hota hai itna bata do ki patthar ke garam batein toh bahut se patthar se jude hue muhavare hain jaise ki kaleje par patthar rakhna ki kisi bhi cheez par karna

तो पूछा गया प्रश्न है कि पत्थर के दो अलग-अलग मुहावरे का अर्थ क्या होता है इतना बता दो कि प

Romanized Version
Likes  51  Dislikes    views  1166
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!