वीडियो कॉलिंग का मतलब हिंदी में?...


play
user

Ajay Sharma

Engineer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है वीडियो कॉलिंग का मतलब क्या होता है हिंदी में इंग्लिश को वीडियो या चलचित्र कहते हैं और यह कैसा साधन है जिसके द्वारा हम एक जगह से बैठे किसी दूसरे व्यक्ति से सुस्पष्ट सामने देख कर बात कर सकते हैं

aapka prashna hai video Calling ka matlab kya hota hai hindi me english ko video ya chalchitra kehte hain aur yah kaisa sadhan hai jiske dwara hum ek jagah se baithe kisi dusre vyakti se suspasht saamne dekh kar baat kar sakte hain

आपका प्रश्न है वीडियो कॉलिंग का मतलब क्या होता है हिंदी में इंग्लिश को वीडियो या चलचित्र क

Romanized Version
Likes  30  Dislikes    views  714
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!