गोवा क्या है?...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गोवा क्या है गोवा मुंबई से करीब 1000 किलोमीटर दूर है बहुत ही सुंदर जगह है यहां पर कसीनो भी है जिसके खेलने के लिए लोग दुनिया भर से आते हैं और यहां पर जो है भी चीज की भरमार है समुद्र तट के किनारे बहुत ज्यादा है यहां पर और लोग यहां पर मस्ती और मौज-मस्ती के लिए आते हैं

goa kya hai goa mumbai se kareeb 1000 kilometre dur hai bahut hi sundar jagah hai yahan par kasino bhi hai jiske khelne ke liye log duniya bhar se aate hain aur yahan par jo hai bhi cheez ki bharamar hai samudra tat ke kinare bahut zyada hai yahan par aur log yahan par masti aur mauj masti ke liye aate hain

गोवा क्या है गोवा मुंबई से करीब 1000 किलोमीटर दूर है बहुत ही सुंदर जगह है यहां पर कसीनो भी

Romanized Version
Likes  74  Dislikes    views  1341
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!