स्किन पर हल्दी और करुआ तेल लगाने के बाद क्या लगाना चाहिए?...


user

Abhi

Counsellor, Loveguru, Beautician, Astrologer

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

स्क्रीन पर हल्दी और करुआ तेल लगाने के बाद क्या लगाना चाहिए उसके बाद आप एलोवेरा जेल लगा सकती हैं और एलोवेरा जेल आप मार्केट से भी ले सकती है अदर वाइज आप एलोवेरा का कर्ज़ अपने बस प्लांट है तो उसमें जेल निकालकर ओन्ली लगा सकती हैं थैंक यू

screen par haldi aur karua tel lagane ke baad kya lagana chahiye uske baad aap aloevera jail laga sakti hain aur aloevera jail aap market se bhi le sakti hai other wise aap aloevera ka karz apne bus plant hai toh usme jail nikalakar only laga sakti hain thank you

स्क्रीन पर हल्दी और करुआ तेल लगाने के बाद क्या लगाना चाहिए उसके बाद आप एलोवेरा जेल लगा सकत

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  314
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!