हस्तमैथुन कैसे बढ़ाएं?...


play
user

Vaid RS Chahal

Ayurvedic Doctor Sexologist

0:40

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने लिखा है अच्छी नींद गुलाब के फूलों का रस एग्जाम दे सकते हैं सकते हैं और गुलाब का अर्थ भी ले सकते हैं और बादाम रोगन की सर पर मालिश करें ताकि आपकी जो काम उत्तेजना है वह कम हूं और आकर हस्तमैथुन की आदत छोड़ सके

aapne likha hai achi neend gulab ke fulo ka ras exam de sakte hain sakte hain aur gulab ka arth bhi le sakte hain aur badam rogan ki sir par maalish kare taki aapki jo kaam uttejna hai vaah kam hoon aur aakar hastamaithun ki aadat chhod sake

आपने लिखा है अच्छी नींद गुलाब के फूलों का रस एग्जाम दे सकते हैं सकते हैं और गुलाब का अर्थ

Romanized Version
Likes  527  Dislikes    views  6819
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!