कौन सा तेल हृदय रोगियों के लिए उपयोगी होता है?...


user

Ashish Lavania

Yoga Trainer

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कौन सा तेल ह्रदय रोगियों के लिए उपयोगी होता है सरसों का तेल जो है वही एकमात्र ऐसा पेड़ है जो फायदा करता है किसी भी चीज में लिमिटेड और रिफाइंड सोया रिफाइंड कोई सा भी जो रिफाइंड तेल है वह बिल्कुल सही नहीं होता है और शरीर के लिए दिल के लिए हर तरीके से नुकसान करते हैं

kaun sa tel hriday rogiyon ke liye upyogi hota hai sarso ka tel jo hai wahi ekmatra aisa ped hai jo fayda karta hai kisi bhi cheez me limited aur Refined soya Refined koi sa bhi jo Refined tel hai vaah bilkul sahi nahi hota hai aur sharir ke liye dil ke liye har tarike se nuksan karte hain

कौन सा तेल ह्रदय रोगियों के लिए उपयोगी होता है सरसों का तेल जो है वही एकमात्र ऐसा पेड़ है

Romanized Version
Likes  345  Dislikes    views  4906
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!