भारत और पाकिस्तान के बीच की दूरी कितनी है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अरब का प्रश्न है भारत और पाकिस्तान के बीच की दूरी कितनी है तो देखें भारत और पाकिस्तान के पैसे देखे तो सुनने हैं दूरी क्योंकि यह दोनों बॉर्डर साला करते हैं और एक ही बात क्रेन के प्रसिद्ध शहरों दिल्ली और कराची के बीच की दूरी तो वह है 1089 किलोमीटर धन्यवाद

arab ka prashna hai bharat aur pakistan ke beech ki doori kitni hai toh dekhen bharat aur pakistan ke paise dekhe toh sunne hain doori kyonki yah dono border sala karte hain aur ek hi baat Crane ke prasiddh shaharon delhi aur karachi ke beech ki doori toh vaah hai 1089 kilometre dhanyavad

अरब का प्रश्न है भारत और पाकिस्तान के बीच की दूरी कितनी है तो देखें भारत और पाकिस्तान के प

Romanized Version
Likes  109  Dislikes    views  1488
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!