इंडिपेंडेंस लीग की स्थापना कब और किसने की?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ने प्रश्न किया है इंडिपेंडेंस लीग की स्थापना कब और किसने की थी आपको बता दें इसके स्थापना हुई थी 1920 के दशक से और स्थापना करने वाले नेता का नाम था रासबिहारी बोस और जवाहरलाल नेहरू

ne prashna kiya hai Independence league ki sthapna kab aur kisne ki thi aapko bata de iske sthapna hui thi 1920 ke dashak se aur sthapna karne waale neta ka naam tha rasbihari bose aur jawaharlal nehru

ने प्रश्न किया है इंडिपेंडेंस लीग की स्थापना कब और किसने की थी आपको बता दें इसके स्थापना ह

Romanized Version
Likes  25  Dislikes    views  738
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!