फाइनेंस का मतलब क्या होता है?...


play
user

AMIT KUMAR

Teacher

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पर्सनल फाइनेंस का मतलब क्या होता है तो फाइनेंस का मतलब तब भी थे जब भी कोई पैसे कॉलिंग से लेनदेन की बात आती है तो आप फाइनेंस के टाइम का शब्द का यूज होता है जिसको हिंदी में विद कहते हमारे देश के पास मिनिस्टर कौन है वित्त मंत्री निर्मला सीतारमण जी धन्यवाद

aapka personal finance ka matlab kya hota hai toh finance ka matlab tab bhi the jab bhi koi paise Calling se lenden ki baat aati hai toh aap finance ke time ka shabd ka use hota hai jisko hindi me with kehte hamare desh ke paas minister kaun hai vitt mantri nirmala sitaraman ji dhanyavad

आपका पर्सनल फाइनेंस का मतलब क्या होता है तो फाइनेंस का मतलब तब भी थे जब भी कोई पैसे कॉलिंग

Romanized Version
Likes  56  Dislikes    views  1980
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!