कवी रैदास ने ईश्वर की भक्ति किस भाव से की है?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड आपने पूछा कि कवि रैदास ने ईश्वर की भक्ति किस भाव से की है तो आपको बता दूं कि कबीर दास ने ईश्वर की भक्ति दास से भाव सकती है जी हां जैसे कि वह भगवान के पास हो उसी प्रकार बनता से भाव से भगवान की भक्ति करते रहे

hello friend aapne poocha ki kavi raidas ne ishwar ki bhakti kis bhav se ki hai toh aapko bata doon ki kabir das ne ishwar ki bhakti das se bhav sakti hai ji haan jaise ki vaah bhagwan ke paas ho usi prakar banta se bhav se bhagwan ki bhakti karte rahe

हेलो फ्रेंड आपने पूछा कि कवि रैदास ने ईश्वर की भक्ति किस भाव से की है तो आपको बता दूं कि क

Romanized Version
Likes  23  Dislikes    views  421
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!