नाम क्या है सबसे मस्त है इंसान का?...


play
user

TANMAY KR.

Teacher

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने प्रक्रिया नाम क्या है सबसे सब मस्त है इंसान का सबसे मस्त इंसान का नाम है वह तो पैसा मेरी शान होता है जिसे दुनिया से मतलब नहीं है संसार से मतलब नहीं है किसी माया के झंझट में फंसा हुआ है इस तरह के व्यक्ति ही पागल व्यक्ति होते हैं

aapne prakriya naam kya hai sabse sab mast hai insaan ka sabse mast insaan ka naam hai vaah toh paisa meri shan hota hai jise duniya se matlab nahi hai sansar se matlab nahi hai kisi maya ke jhanjhat me fansa hua hai is tarah ke vyakti hi Pagal vyakti hote hain

आपने प्रक्रिया नाम क्या है सबसे सब मस्त है इंसान का सबसे मस्त इंसान का नाम है वह तो पैसा म

Romanized Version
Likes  131  Dislikes    views  1941
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!