बिहार में कैसे कुंटल गेहूं है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है बिहार में कैसे क्विंटल गेहूं है तो दोस्त बता दे बिहार के प्रत्येक जिले या पर्दे का स्थान में जो है इसकी अलग-अलग वैल्यू है मुजफ्फरपुर में जो है इसकी कीमत 1750 में पैसे लेकर के 18 से ₹40 के बीच है

aapka prashna hai bihar me kaise quintal gehun hai toh dost bata de bihar ke pratyek jile ya parde ka sthan me jo hai iski alag alag value hai muzaffarpur me jo hai iski kimat 1750 me paise lekar ke 18 se Rs ke beech hai

आपका प्रश्न है बिहार में कैसे क्विंटल गेहूं है तो दोस्त बता दे बिहार के प्रत्येक जिले या प

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  851
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!