GST में कितनी धाराएं हैं?...


play
user

Rani

Government Teacher

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड जैसा कि आप का सवाल है जीएसटी में कितनी धारा है तो मैं आपको बताना चाहती हूं कि जीएसटी के लिए 18 धाराओं और 2 नियमों को नोटिफाई किया गया है यह धाराएं मौजूदा अप्रत्यक्ष करदाताओं को नई व्यवस्था में अनिवार्य पंजीकरण से संबंधित है धन्यवाद

hello friend jaisa ki aap ka sawaal hai gst me kitni dhara hai toh main aapko batana chahti hoon ki gst ke liye 18 dharaon aur 2 niyamon ko notifai kiya gaya hai yah dharayen maujuda apratyaksh kardataon ko nayi vyavastha me anivarya panjikaran se sambandhit hai dhanyavad

हेलो फ्रेंड जैसा कि आप का सवाल है जीएसटी में कितनी धारा है तो मैं आपको बताना चाहती हूं कि

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  1140
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!