बाबर की कितनी पत्नियां थी और उनके नाम बताओ?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आपके द्वारा पूछा गया प्रश्न ए की पावर की कितनी पत्नियां थी और उनके नाम बता तो देखिए दोस्तों मैं आपको बता दूं कि बाबर की 8 पत्नियां पहला का नाम था ऐसा सुल्तान सुल्तान मासूमा सुल्तान मोहन सुल्तान ब्रुक बेगम दिलदार मुबारक का और बेगा बेगम

doston aapke dwara poocha gaya prashna a ki power ki kitni patniya thi aur unke naam bata toh dekhiye doston main aapko bata doon ki babar ki 8 patniya pehla ka naam tha aisa sultan sultan masuma sultan mohan sultan Brooke begum dildaar mubarak ka aur bega begum

दोस्तों आपके द्वारा पूछा गया प्रश्न ए की पावर की कितनी पत्नियां थी और उनके नाम बता तो देखि

Romanized Version
Likes  69  Dislikes    views  825
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!