भारत में क्रिकेट की शुरुआत किस सन में हुई?...


user
0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ना पूछा गया प्रश्न है कि भारत में क्रिकेट की शुरुआत किस सन में उसमे बता दो कि क्रिकेट जो इंट्रोड्यूस हुआ था भारत में यूरोपियन मर्चेंट सैलरी के 18 वीं शताब्दी में और पहला क्रिकेट क्लब जो है वह स्टाइलिश किया गया था संत 1793 में

na poocha gaya prashna hai ki bharat me cricket ki shuruat kis san me usme bata do ki cricket jo introduce hua tha bharat me european merchant salary ke 18 vi shatabdi me aur pehla cricket club jo hai vaah stylish kiya gaya tha sant 1793 me

ना पूछा गया प्रश्न है कि भारत में क्रिकेट की शुरुआत किस सन में उसमे बता दो कि क्रिकेट जो इ

Romanized Version
Likes  48  Dislikes    views  1078
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!