नरेंद्र मोदी चाय कब बेचते थे?...


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि नरेंद्र मोदी चाय कब बेचते थे लिखे नरेंद्र मोदी आज हमारे भारत के प्रधानमंत्री के तौर पर हैं और या चाय अपने बचपन के दिनों में कुछ पैसे के लिए अवस्थित है और यस आर एस एस के सदस्य थे और ट्रेनों में घूमकर या अपना जीवन यापन के लिए कुछ दिनों उन्होंने चाय भी बेची है

aapka prashna hai ki narendra modi chai kab bechte the likhe narendra modi aaj hamare bharat ke pradhanmantri ke taur par hain aur ya chai apne bachpan ke dino me kuch paise ke liye avasthit hai aur Yes R S S ke sadasya the aur traino me ghumkar ya apna jeevan yaapan ke liye kuch dino unhone chai bhi bechi hai

आपका प्रश्न है कि नरेंद्र मोदी चाय कब बेचते थे लिखे नरेंद्र मोदी आज हमारे भारत के प्रधानमं

Romanized Version
Likes  79  Dislikes    views  2076
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!