UPSC का सिलेबस पढ़ने का सही तरीका क्या होता है?...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

1:01
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यूपीएससी का सिलेबस पढ़ने का सही तरीका प्रियंका लिए स्टडी में 20 दिसंबर का न्यूज़ पेपर दिल्ली पढ़िए पर देखता दर्पण आया कंपलीशन सर्टिफिकेट और भी बहुत सारी बुक ले लीजिए कई अलग-अलग पब्लिकेशन जाती है उसके ऑप्शनल सब्जेक्ट जवाब कर दी उसके लिए भी क्वेश्चन बैंक ले लीजिए

upsc ka syllabus padhne ka sahi tarika priyanka liye study me 20 december ka news paper delhi padhiye par dekhta darpan aaya kampalishan certificate aur bhi bahut saari book le lijiye kai alag alag publication jaati hai uske optional subject jawab kar di uske liye bhi question bank le lijiye

यूपीएससी का सिलेबस पढ़ने का सही तरीका प्रियंका लिए स्टडी में 20 दिसंबर का न्यूज़ पेपर दिल्

Romanized Version
Likes  439  Dislikes    views  2257
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!