कलेक्टर से बड़ा अधिकारी कौन है?...


user

S Bajpay

Yoga Expert | Beautician & Gharelu Nuskhe Expert

0:31
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पति कौन है जिसके अंदर में चार पांच जिलों की तहसील होती हैं उससे भी बड़ा अधिकारी होता है वह प्रमुख सचिव होता है और उसके बलात्कारी मुख्य सचिव उदाहरण

aapka pati kaun hai jiske andar me char paanch jilon ki tehsil hoti hain usse bhi bada adhikari hota hai vaah pramukh sachiv hota hai aur uske balaatkari mukhya sachiv udaharan

आपका पति कौन है जिसके अंदर में चार पांच जिलों की तहसील होती हैं उससे भी बड़ा अधिकारी होत

Romanized Version
Likes  415  Dislikes    views  4208
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!