पीला पड़ जाना मुहावरे का क्या अर्थ है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पीला पड़ जाना मुहावरे का अर्थ होता है बीमार होना वाक्य में प्रयोग करके आप इस तरह समझ सकते हैं कि आजकल तो रमेश को पता नहीं क्या हुआ वह तो पीला पड़ गया है

peela pad jana muhavare ka arth hota hai bimar hona vakya me prayog karke aap is tarah samajh sakte hain ki aajkal toh ramesh ko pata nahi kya hua vaah toh peela pad gaya hai

पीला पड़ जाना मुहावरे का अर्थ होता है बीमार होना वाक्य में प्रयोग करके आप इस तरह समझ सकते

Romanized Version
Likes  27  Dislikes    views  378
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!