फ्रांस में फ्रांस की संसद को क्या कहा जाता है?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

फ्रांस की संसद को क्या कहा जाता है कहां की संसद को प्रिंस पार्लियामेंट या नेशनल असेंबली कहा जाता है इसमें भी एक सीमित होते हैं तथा एक ऊपरी सदन तक नीचे सदन जैसे कि भारत में प्रणाली है वैसे ही प्रिंस की पार्क की भी एक प्रणाली है

france ki sansad ko kya kaha jata hai kaha ki sansad ko prince parliament ya national assembly kaha jata hai isme bhi ek simit hote hain tatha ek upari sadan tak niche sadan jaise ki bharat me pranali hai waise hi prince ki park ki bhi ek pranali hai

फ्रांस की संसद को क्या कहा जाता है कहां की संसद को प्रिंस पार्लियामेंट या नेशनल असेंबली कह

Romanized Version
Likes  58  Dislikes    views  825
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!