किसी फेस क्रीम का नाम बताएं!...


play
user

Neena

Science,Chemistry, English and French Language Teacher. Writer

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

स्क्रीन में आप लक्मे की क्रीम यूज़ कर सकते हैं नहीं तो आप ओलय टोटल इफैक्ट्स जो आती है वह भी उस कर सकते हैं चाहती आजकल में विलीन की बहुत अच्छी प्रियंका रहे हैं अंगूर कर सकते लोटस है लोटस की कोई क्रीम यूज़ कर सकते हैं ब्रांड तो बहुत सारी है जो आपको सूट कर जाए आपको यूज कीजिए शुक्रिया

screen me aap lakme ki cream use kar sakte hain nahi toh aap olay total ifaikts jo aati hai vaah bhi us kar sakte hain chahti aajkal me vileen ki bahut achi priyanka rahe hain angoor kar sakte lotus hai lotus ki koi cream use kar sakte hain brand toh bahut saari hai jo aapko suit kar jaaye aapko use kijiye shukriya

स्क्रीन में आप लक्मे की क्रीम यूज़ कर सकते हैं नहीं तो आप ओलय टोटल इफैक्ट्स जो आती है वह भ

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  110
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!