₹10 इन्वेस्ट करके लाखों की अरनी कितने लोग करना चाहते हैं?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

10 मिनट करके अलार्म कितने लोग करना चाहता ना करना चाहेगा तो यह सवाल जो है इसके में इसकी संख्या भी है वह करना है जो कि नहीं जा सकती कि कितने लोग हैं जो 10 इंग्लिश करके जो लड़की है वह करना चाहते हैं

10 minute karke alarm kitne log karna chahta na karna chahega toh yah sawaal jo hai iske me iski sankhya bhi hai vaah karna hai jo ki nahi ja sakti ki kitne log hain jo 10 english karke jo ladki hai vaah karna chahte hain

10 मिनट करके अलार्म कितने लोग करना चाहता ना करना चाहेगा तो यह सवाल जो है इसके में इसकी संख

Romanized Version
Likes  50  Dislikes    views  1747
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!