किस किताब से करें RPF की तैयारी?...


play
user
0:12

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आरपीएफ के लिए बहुत सारी गवर्नमेंट बुक्स है अवेलेबल है और इसका अगर आपको सिलेबस जानना है तो upsc.gov.in तक उसका सिलेबस भी मिल जाएगा तो आरपीएफ की तैयारी आप उन्हें बुक्स को पढ़कर कर सकते हैं

RPF ke liye BA hut saree government books hai available hai aur iska agar aapko syllabus janana hai toh upsc gov in tak uska syllabus bhi mil jaega toh RPF ki taiyari aap unhe books ko padhakar kar sakte hain

आरपीएफ के लिए बहुत सारी गवर्नमेंट बुक्स है अवेलेबल है और इसका अगर आपको सिलेबस जानना है तो

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  345
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!