UPSC के परीक्षा 1 साल के अंदर ही फाइनल होती है क्या?...


play
user
0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हां यूपीएससी की परीक्षा 1 साल के अंदर फाइनल हो जाती है पहला उसका अपने प्रीलिम्स टेस्ट लिया जाता है उसके बाद मैंस का एग्जाम होता है और फिर इंटरव्यू होता है इस पूरी प्रक्रिया को पूरा करने में लगभग 1 साल का समय लग जाता है

haan upsc ki pariksha 1 saal ke andar final ho jaati hai pehla uska apne prilims test liya jata hai uske baad mains ka exam hota hai aur phir interview hota hai is puri prakriya ko pura karne me lagbhag 1 saal ka samay lag jata hai

हां यूपीएससी की परीक्षा 1 साल के अंदर फाइनल हो जाती है पहला उसका अपने प्रीलिम्स टेस्ट लिया

Romanized Version
Likes  30  Dislikes    views  1202
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!