सबसे पहले एरोप्लेनका आविष्कार किसने किया?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रसिद्ध सबसे पहले एरोप्लेन का आविष्कार किसने किया था इसका जवाब होगा कि सबसे पहले एरोप्लेन का आविष्कार जो है और भील ब्रदर यानी कि और विल राइट और बीरबल राइट नाम के दो राइट ब्रदर्स ने इसका विस्तार किया

aapka prasiddh sabse pehle aeroplane ka avishkar kisne kiya tha iska jawab hoga ki sabse pehle aeroplane ka avishkar jo hai aur bhil brother yani ki aur will right aur birbal right naam ke do right brothers ne iska vistaar kiya

आपका प्रसिद्ध सबसे पहले एरोप्लेन का आविष्कार किसने किया था इसका जवाब होगा कि सबसे पहले एरो

Romanized Version
Likes  27  Dislikes    views  1050
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!