शताब्दी कब से कब तक होता कितने वर्ष का शताब्दी होता है?...


play
user
0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है शताब्दी कब से कब तक होता है कितने वर्ष का शताब्दी होता है तो आपको बता दें कि शताब्दी शताब्दी मतलब होता है तो यानी कि शताब्दी यानी कि 100 वर्ष होते हैं 100 वर्षों की एक शताब्दी होती

aapka prashna hai shatabdi kab se kab tak hota hai kitne varsh ka shatabdi hota hai toh aapko bata de ki shatabdi shatabdi matlab hota hai toh yani ki shatabdi yani ki 100 varsh hote hain 100 varshon ki ek shatabdi hoti

आपका प्रश्न है शताब्दी कब से कब तक होता है कितने वर्ष का शताब्दी होता है तो आपको बता दें क

Romanized Version
Likes  121  Dislikes    views  1720
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!