मुंबई के मुख्यमंत्री उद्धव ठाकरे के पीए का कांटेक्ट नंबर?...


play
user
0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो नमस्कार आपने पोस्ट मुंबई के मुख्यमंत्री को ठाकरे के पीएम का कांटेक्ट नंबर बिल्कुल बताना का कांटेक्ट नंबर नहीं दिया जा सकता है अगर आपको हमसे बात करनी है तो उनके द्वारा वहां पर जा कर के आप उनके पीए से संपर्क कर सकते हैं थैंक यू

hello namaskar aapne post mumbai ke mukhyamantri ko thakare ke pm ka Contact number bilkul batana ka Contact number nahi diya ja sakta hai agar aapko humse baat karni hai toh unke dwara wahan par ja kar ke aap unke PA se sampark kar sakte hain thank you

हेलो नमस्कार आपने पोस्ट मुंबई के मुख्यमंत्री को ठाकरे के पीएम का कांटेक्ट नंबर बिल्कुल बता

Romanized Version
Likes  25  Dislikes    views  1305
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!