पाकिस्तान के फिल्म के गाने?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार ऑफिस ने पाकिस्तान के फिल्म के गाने प्ले के बहुत सारे पंजाबी जो है खासतौर से लाहौर के सॉन्ग आते हैं और फिल्मों के गाने भी आते हैं आप वहां पर लगा सकते हैं पाकिस्तानी फिल्म सॉन्ग आपके सामने यूट्यूब पर बहुत सारे हैं ऐसे वीडियोस गाने हैं आ जाएंगे धन्यवाद

namaskar office ne pakistan ke film ke gaane play ke bahut saare punjabi jo hai khaasataur se lahore ke song aate hain aur filmo ke gaane bhi aate hain aap wahan par laga sakte hain pakistani film song aapke saamne youtube par bahut saare hain aise videos gaane hain aa jaenge dhanyavad

नमस्कार ऑफिस ने पाकिस्तान के फिल्म के गाने प्ले के बहुत सारे पंजाबी जो है खासतौर से लाहौर

Romanized Version
Likes  110  Dislikes    views  1236
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!