अवायवीय श्वसन किसे कहते हैं बताओ ....


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अवायवीय श्वसन ऑक्सीजन की अनुपस्थिति में होता है अधिक व्यायाम में परिश्रम के समय पेशाब में अनुशासन होता है यह वाइब्रेशन होता है जिससे कि 35 साल में लाए अम्ल का निर्माण हो जाता है इसीलिए जब हम एक्सरसाइज करते हैं तो हमारे हाथ पैरों में दर्द होता है दर्द होता है

avayviya shwasan oxygen ki anupsthiti me hota hai adhik vyayam me parishram ke samay peshab me anushasan hota hai yah vibration hota hai jisse ki 35 saal me laye amal ka nirmaan ho jata hai isliye jab hum exercise karte hain toh hamare hath pairon me dard hota hai dard hota hai

अवायवीय श्वसन ऑक्सीजन की अनुपस्थिति में होता है अधिक व्यायाम में परिश्रम के समय पेशाब में

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  159
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!