एक लड़की दूसरे लड़के से प्यार करती है| उसे क्या कहते हैं?...


user

Nikhil Ranjan

Programme Coordinator - National Institute of Electronics and Information Technology (NIELIT)

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न एक लड़की दूसरे लड़के से प्यार करती है उसे क्या कहते हैं तो देखिए अगर कोई लड़की दूसरे लड़के से प्यार कर रही है तो वैसे कि नहीं वह कपल ही कल आएगा और वह दोनों एक दूसरे के अलावा उसके लाएंगे मैं शुभकामनाएं आपके साथ हैं धन्यवाद

namaskar aapka prashna ek ladki dusre ladke se pyar karti hai use kya kehte hain toh dekhiye agar koi ladki dusre ladke se pyar kar rahi hai toh waise ki nahi vaah couple hi kal aayega aur vaah dono ek dusre ke alava uske layenge main subhkamnaayain aapke saath hain dhanyavad

नमस्कार आपका प्रश्न एक लड़की दूसरे लड़के से प्यार करती है उसे क्या कहते हैं तो देखिए अगर क

Romanized Version
Likes  860  Dislikes    views  8745
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!