गन्ने की खोज सबसे पहले किसने की?...


play
user
0:27

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड गुड मॉर्निंग करने की खोज सबसे पहले किसने की थी हजारों साल पहले जो कि आदिमानव के द्वारा की गई थी इसका प्रयोग किसके लिए किया जाता था जब मीठा चीज की जरूरत होती उसके लिए किया जाता था थैंक यू

hello friend good morning karne ki khoj sabse pehle kisne ki thi hazaro saal pehle jo ki adimanav ke dwara ki gayi thi iska prayog kiske liye kiya jata tha jab meetha cheez ki zarurat hoti uske liye kiya jata tha thank you

हेलो फ्रेंड गुड मॉर्निंग करने की खोज सबसे पहले किसने की थी हजारों साल पहले जो कि आदिमानव क

Romanized Version
Likes  25  Dislikes    views  855
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!